Bejelentés


Otthonos kert az árnyéktól a napfényig

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


LinkekAz otthonos kertről kezdő kertészeknek

Tudta-e Ön, hogy Hollandiában az emberek több, mint tízszer annyit költenek dísznövényekre, virágokra, mint Magyarországon. Ott minden héten, sőt, minden nap vesznek virágot az emberek. Maguknak, ajándékként.
Nem, nem arra akarom rábeszélni, hogy Ön is költsön annyit, növényekre, mint a hollandok.
Szeretnék viszont segíteni abban, hogy úgy tudja magát virágokkal, növényekkel körbevenni, hogy közben nem költ többet. Szépítsük meg az életünket.

Ha öntől megkérdeznék, milyen az otthonos lakás berendezése, felsorolná kedvenc tárgyait és bútorait. Megjelenne szeme előtt néhány családi fénykép, nyaraláson készített tájkép és esetleg egy-két művészeti alkotás. Praktikus, ám mutatós konyhabútor és a kikapcsolódás helye zenegéppel, tévével ízlés szerint. Mindenképp egy egyéniséget kifejező lakás jelenne meg lelki szemei előtt, amelyet benépesít családjával, barátaival.

Mire gondolna, ha az otthonos kertről tennénk fel kérdéseket? Talán a most oly elegánsnak számító gyep-tujával a kerítés mellett kombináció? Egy áruházi katalógusban látott virágözön?

Az otthonos kert fő jellemzője, hogy ugyanúgy kifejezi gazdája egyéniségét, mint egy otthonos lakás. Egyedi. Megismételhetetlen. Benne vannak az Ön kedvenc növényei, fái, virágai. A gyerekek homokozója és a kutyája gumicsontja. Zugok, amelyek titkait csak Ön ismeri, pihenőhelyek, amely előtt kedvenc rózsái nyílnak.

Tudni kell azonban, hogy egy ilyen kert kialakítása szakértelmet igényel. Egy stílbútort lehet ugyan olyan helyre rakni, ahol nem érvényesül a formatervezése, de ott sem fog tönkremenni, és ha nem tetszik, hát átrendezzük, amíg meg nem találjuk a legjobb elrendezést. A növények azonban elpusztulnak, ha nem jól választjuk meg a helyüket. Egy nagyobb fát, ha kinőtte a helyét, nem lehet csak úgy odébb tenni. Segítek abban, hogy igazán Önre szabott otthonos kertet alakítson ki, és ne érjék később keserű csalódások.

Szakismeretemmel, tapasztalataimmal már azelőtt segítek Önnek a lehetőségek felmérésében, hogy megvásárolta a kertjét.
Hogy a végeredmény ne csak divatos, elegáns legyen, hanem bátran rámondhassa: nekem így tetszik, otthon érzem magam.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!